​mandag - torsdag: 06.00 - 16.00​

fredag: 06.00 - 15.00​

lørdag/søndag: lukket​

Klik her​

​FÅ RUTEVEJLEDNING​​

Salg af muldjord til en fair pris

Går du og undrer dig over spørgsmålet: Hvor køber man muldjord? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Kallerup Grusgrav ApS tilbyder vi nemlig salg af muldjord til private og erhvervskunder. Vi holder til i Hedehusene nær Roskilde og Greve.

Muldjord består af finsorteret jord. Harpet muldjord kan anvendes til anlægning af græsplæner, højbede eller anden form for beplantning. Desuden kan det bruges til jordforbedring. 

Hvad koster muldjord?

Det er svært at give en konkret pris på muldjord, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvor stor en mængde muld du har brug for. Her hos os er du dog garanteret fair priser og høj kvalitet hver gang ved salg af muldjord.​ 

Se vores prisliste her og find prisen på harpet muldjord.

Muldjordens effekt er at give enten de nye græsfrø eller rullegræsset en nem start, så de hurtigst muligt kan få fat i jorden og påbegynde fotosyntesen og dens videre liv som græsplæne. Der er ingen grund til at benytte for tykt et lag muld, da det ikke giver en bedre effekt – det skal tværtimod bare tromles noget mere.

Hør også mere om salg af kalk til landbruget.

Find muldjord til din have her hos os

Kunne du tænke dig at vide mere om muldjord, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller andet.

Vi kan kontaktes på telefon 46 56 07 08 eller på mail info@kallerupgrusgrav.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Skal du også bruge en billig belægning til eksempelvis indkørslen eller en havesti? Læs mere om knust beton her - det billige alternativ til belægningssten.