​mandag - torsdag: 06.00 - 16.00​

fredag: 06.00 - 15.00​

lørdag/søndag: lukket​

Klik her​

​FÅ RUTEVEJLEDNING​​

Knust beton er et anvendeligt genbrugsmateriale

​Vidste du, at knust beton er et billigere alternativ til stabilgrus, men at det har den samme eller bedre bæreevne? Her hos Kallerup Grusgrav ApS sælges knust beton til en fordelagtig pris. Vi har base i Hedehusene nær Roskilde og Greve, men vi står til rådighed for kunder uden for disse geografier også.

Knust beton er et genbrugsmateriale, der fremstilles ved knusning af betonstykker fra nedrivninger og restproduktion. Det er meget anvendeligt og bruges eksempelvis ved anlægning af terrasser, havestier, indkørsler eller parkeringspladser. Her hos os finder du knust beton af høj kvalitet til en god pris.

Vi rådgiver dig gerne ved anvendelse af knust beton

Vi er et firma, der har eksisteret siden 1971. Derfor har vi den rette erfaring og viden på området, så du kan blive rådgivet og vejledt på bedste vis. Ved anlæg af alle typer stabilitet er det vigtigt, at den knuste beton komprimeres grundigt, så belægningen ikke synker, når den tages i brug. Du kan med fordel også anvende dræn. 

Gode råd ved brug af knust beton

Ved anlæg af terrasser, havestier eller anden gangbelægning skal du anlægge mindst ti centimeter knust beton. Ved anlægning af indkørsler, parkeringspladser eller andre belægninger til kørsel med personbiler bør der anlægges mindst 25 centimeter stabilgrus. Skal der køre lastbiler eller andre tunge køretøjer, skal anlægningen være særlig og med en vejkasse med et tykkere bundsikringslag. 

​Skal du bruge maskiner til anlægsarbejdet? Se mere om vores maskinudlejning her.

Kontakt os for et gratis tilbud

Vi er et firma, der både sælger kalk, grus, muldjord og knust beton til terrasser eller andre belægninger. Vi står altid klar med professionel rådgivning og attraktive priser. Se vores priser her.

Ønsker du at modtage et godt tilbud, så kontakt os på telefon 46 56 07 08 eller på mail info@kallerupgrusgrav.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​