​mandag - torsdag: 06.00 - 16.00​

fredag: 06.00 - 15.00​

lørdag/søndag: lukket​

Klik her​

​FÅ RUTEVEJLEDNING​​

Salg af kalk til gode priser lige her på siden

​Er du på udkig efter en kompetent leverandør af kalk? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. 

Her hos Kallerup Grusgrav ApS tilbydes salg af kalk til kunder i og omkring Hedehusene, Roskilde og Greve. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser hver gang.

Kalk anvendes ofte i landbruget, idet landbrugsjorden bør kalkes regelmæssigt for at sikre udbytte, kvalitet og jordstruktur. Det gennemsnitlige forbrug af kalk på landbrugsjord er 600-1200 kg ha pr. år.

Rådgivning og salg af kalk efter dine behov

Som hovedregel kan kalk tilføres hele året rundt. Kalk skader nemlig ikke voksende afgrøder. Mest optimalt og praktisk er det dog at tilføre kalk efter høst i efteråret eller i det tidlige forår før afgrødeetablering. Tilfør desuden gerne kalk to år før den mest følsomme afgrøde i sædskiftet.

Leder du efter jord til haven? Få mere at vide om muldjord til salg.

Ring for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, samt udvalg af kalk, så kontakt os gerne allerede i dag. Hos os er – nye som tidligere – kunder altid velkomne. Du kan også få et overblik over vores priser på kalk og meget mere - se vores prisliste her.

Vi kan kontaktes på telefon 46 56 07 08 eller på mail info@kallerupgrusgrav.dk, så vender vi tilbage med flere informationer inden længe.​ Du er også velkommen til at høre mere om salg af knust beton til belægning.